Voorlichtingsbijeenkomsten

De stichting RLS streeft er naar om vier keer per jaar een voorlichtingsbijeenkomst te organiseren. Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Stuurt u hiervoor een mail aan voorlichting@stichting-restless-legs.nl.

De bijeenkomsten worden georganiseerd op zaterdagmiddagen. Er wordt gezocht naar locaties verspreid over het land die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Tijdens de bijeenkomst wordt een presentatie van ongeveer een uur verzorgd door een neuroloog. Na de presentatie zullen tijdens een korte pauze vragen worden verzameld. Na de pauze zullen de vragen dan aan de neuroloog worden voorgelegd.

De volgende bijeenkomsten staan gepland:

zaterdag 2 februari 2019

Locatie: Zwolle

Adres: Zalencentrum de Weijenbelt, Campherbeeklaan 82, 8024 BZ Zwolle. (voor mensen die met openbaar vervoer reizen: buslijn 3 stopt bijna voor de deur)

Spreker: neuroloog/somnoloog mw. E. Gieteling

zaterdag 20 april 2019

Locatie: Dordrecht

Adres: De Buitenwacht, Bosboom Toussaintstraat 67, 3314 GB  Dordrecht

Spreker: somnoloog dr. K.E. Schreuder

juni 2019

Locatie: regio Haarlem

Adres: volgt op korte termijn