Bestuur

Het bestuur van de stichting bestaat uit 5 betrokken leden met hun aandachtsgebieden.

Joke Jaarsma

Voorzitter

Is een zeer betrokken deelnemer danwel bestuurslid aan gerelateerde organisaties op europees niveau (EARLS, EFNA, EBC) die zich bezig houden met het werven van onderzoeksgelden, het uitvoeren van internationaal onderzoek en het borgen van patiëntbetrokkenheid in deze onderzoeken.

Harry Hartemink

Secretaris

Is verantwoordelijk voor communicatie met en in de media, voor schriftelijke communicatie binnen het bestuur en beheert de portefeuille met betrekking tot leden/donateurs.

Henk Waumans

Penningmeester

Verzorgt in samenwerking met administratiekantoor de financiën, begrotingen, jaarrekeningen en fondsenwerving

Hansje Vlam

Lid

Is al jaren betrokken bij de stichting als vrijwilliger en is de stem van de ervaringsdeskundige. Coördineert en verzorgt de spreekuurdiensten, beantwoordt de vragen op de mail en regelt de events.